IMG_7728_cover
U VAZDUHU · grad

LEILA RECORDS – prodavnica ploča i bar u Gospodar Jevremovoj ulici broj 6 će vas dočekati jedinstvenom atmosferom u koje god doba dana da svratite.

Savršena Julius Meinl kafa, Domaće kiflice za doručak ili FIT granola i sveže ceđeni sokovi i smutiji su pravi način da otpočne jutro. U toku dana ušuškani u nekom od kutaka uz šolju tople čokolade ili čaj sa rumom, sa prijateljima ili uz omiljenu knjigu, ovde potražite predah od užurbanog ritma grada, sa pogledom na sve boje jeseni u jednoj od najšarmantnijih dorćolskih ulica.

Večernja, barska atmosfera u LEILA RECORDS idealna je za druženje sa interesantnim ljudima i zagrevanje pred noćni provod uz čašu dobrog vina ili piva i domaće, hrskave bruskete. Vikendom će muziku sa gramofonskih ploča za vas puštati najbolji domaći i strani DJ-evi, na vrhunskoj opremi i saund sistemu, uz parolu: We don’t tell you what to drink –  So don’t tell us what to play!


Dani Francuske Da li ste spremni za Francusku nedelju? Littering-Bentley-Driver-1_cover „Mračni vitez“ na motoru proganja ljude koji zagađuju okolinu Duško Savanović, basket izazov Intersport u TC Mercator: Nov koncept kupovine Whisky Fair Vikend Sajam viskija · · ·