meze-1_cover
U VAZDUHU · grad

Poznata prodavnica gramofonskih ploča i bar LEILA Records se od kraja decembra prošle godine nalazi na novoj lokaciji u Gospodar Jevremovoj 6. Bar nudi bogat izbor različitih kafa, koktela, točenog piva i zanimljivu vinsku kartu sa vrsnim domaćim i stranim etiketama vina.

Ponudu zaokružuju doručak – čuvene „Domaće kiflice“ sa prilozima i meze – selekcija vrhunskih domaćih proizvoda: sir, kajmak, ajvar, pršuta, čvarci… među kojima se izdvaja Pirotska peglana kobasica – specijalitet od ovčijeg i kozijeg mesa.

Originalan ambijent LEILE, uz muziku sa gramofonskih ploča, je pravi izbor za kratki predah od dnevnih obaveza, kao i za večernji izlazak. Ljubimci su dobrodošli. Radno vreme je svakog dana od 9 časova do ponoći, a petkom i subotom do 1 čas posle ponoći.

Slavimo umetnost organizacija Studentska umetnička akcija: Slavimo umetnost covergospodinmangup Predstavljena monografija „Gospodin mangup“ coverthespot The Spot: Poznate ličnosti na otvaranju nove multibrend prodavnice _DSC6900 Marsh Open Space: Novi centar kreativnosti u centru Beograda · · ·