Poster za dan zaljubljenih
U VAZDUHU · grad

Bili u paru ili ne, zabavite se na „paint & drink“ zabavama tokom predstojećih praznika- Dana zaljubljenih ili popularnog Singles night koji se održavaju u utorak i sredu (14. i 15. februara).

Lemon Berry Studio je mesto za sve one koji žele da slikaju i otkriju kreativnost u sebi kroz zabavu.

Paint & Drink događaji i zabave su namenjene svima koji žele da iskuse nešto novo, zabavno, opuštajuće bez obzira na umeće i iskustvo u slikanju. Nakon odabira teme za slikanje, dana i/ili lokacije na on-line kalendaru i rezervacije termina, učesnika čeka pripremljeno platno sa nacrtom slike, štafelaj, četkice, boje, kecelje, piće i zabava. Nakon dva do tri sata, vođeni Marininim instrukcijama, svako nosi svoje umetničko delo, nekome za neobičan poklon, ili sebi.

Kroz programe Basic, Special i Corporate klijentima i učesnicima zabava pruža se mogućnost kreativnog opuštanja, širenje kruga poznanstava, izlazak sa društvom na sasvim nov način. Proslave važanih datuma, zbližavanje sa svojom decom i dragim osobama nikada nije bilo zabavnije. Klijenti iz poslovnog sveta imaju mogućnost da organizuju kreativne događaje za veće grupe, kao i da ojačaju veze između svojih saradnika kroz kreativni team building.

coverlukeblack Luke Black nastupa u restoranu „Mayka“ Muzej za bake deke i unuke Muzej za bake, deke i unuke 16110498_1019086678196641_6063320565735751680_n_cover Coffee Dream: Novi lokal na Novom Beogradu za ljubitelje kafe Zima u Zemunu (foto: Saša Montiljo) Zimogrožljive priče sa zaleđenog Zemunskog keja · · · ·