Ikonopis Jasna i naziv
KULTURA · art

Upoznajte umetnost ikonopisa u nacionalnom tradicionalnom stilu i izradite sami svoju ikonu. Kroz ovo uzbudljivo duhovno putovanje, polaznici kursa, pored rada na sopstvenoj ikoni, imaju priliku da nauče više o ikonopisu uopšte, sa akcentom na srpski nacionalni stil, jedinstvenim u umetnosti pravoslavnih naroda.

Kurs je posvećen kako početnicima tako i svima koji žele da nauče nešto novo. Kurs vodi Jasna Nikolić, akademski slikar i magistar sa specijalizacijom fresko slikanja. Pored duhovnog rasta, polaznici kursa ikonopisa, baš kao i na svim ostalim kreativnim događajima Lemon Berry Studija, šire kreativne vidike i mentalno se opuštaju.

Kurs, u trajanju od osam časova, održava se subotom i ponedeljkom u Lemon Berry Studiju na Andrićevom vencu. Jedan čas traje 3 sata, a kompletan materijal i pribor za rad su obezbeđeni. Prijavljivanje za januarsko – februarski kurs ikonopisa je otvoreno.

48357028_983373818539150_1057713676066226176_o Izložba slika Dafne Lončarević „Poruke iz mesečevih dubina“ 11. januara 0-5-cover Profesionalci su odlučili da naprave svoje verzije dečijih crteža Hestia Fragments Izložba „Fragments I“ u Hestia Art Residency & Exhibitions Bureau Kalendar za 2019. Novogodišnji kalendar u Centru za grafiku · · · ·