Lg event juni logo i tekst
KULTURA · art

Planirate ovogodišnji Team Building ili Bonding događaja, predstoji vam promocija proizvoda, treba da organizujete dobrotvorno veče ili proslavu za svoj manji tim, čitavo preduzeće, klijente?

Planirate ovogodišnji Team Building ili Bonding događaj, predstoji vam promocija proizvoda, trebalo bi da organizujete dobrotvorno veče ili proslavu za svoj manji tim, čitavo preduzeće, klijente? Voleli bi ste da upravo vaš događaj ostane zapamćen i da se o njemu priča?

Kreativni korporativni događaji su fantastična prilika da se učesnici opuste, zabave i stvaraju uspomene na jedan sasvim drugačiji i originalan način. Od slikanja na platnu, izrade mozaika do Black Light slikanja,  grupnih ili pojedinačnih radova, svaki događaj biće prilagođen korporativnim ciljevima i potrebama.

Vaš sledeći event će sa Lemon Berry Studiom biti baš onaj sa velikim „Vauuu“ momentom!

hyperrealistic-paintings-young-sung-kim-12 Ovo su slike a ne fotografije superheroes222 Da li ih prepoznajete na ovim karikaturama? Junske izložbe u KCB Junske izložbe u Kulturnom centru Beograda pikselizovane ulice Umetnost vandalizovanja uličnih znakova · · ·