Lemon Berry Studio
KULTURA · art

U prijatnom ambijentu Lemon Berry Studija, sedeći na inspirativnim stolicama, pijuckajući vino iz domaćih vinarija, uz muziku koja prija duši i četkici, kreativno putovanje u druge dimenzije će vam omogućiti da doživite izlazak sa društvom, partnerom ili partnerkom, porodicom ili sami sa sobom na poseban način.

Potreba i želja da se opustite i zabavite je više nego dovoljna da se pridružite Paint & Drink događajima. Nije vam potrebno apsolutno nikakvo iskustvo u slikanju. Uz platno sa nacrtom, kompletan slikarski materijal, jedno gratis piće, grickalice, kao i vođenje instruktorke korak po korak, na kraju večeri svako će imati u rukama malo umetničko remek-delo koje nosi kući za sebe ili nekom na poklon. Paint & Drink događaji petkom i subotom od 19h su stvoreni za opuštanje sa ili bez društva. U mesecu martu hvatamo kreativni zalet za proleće kroz šarenilo Paint & Drink tema.

16.03. – Devojčica i mačka
17.03. – Limun
23.03. – Morska luka
31.03. – Porodica sovica

Kada dva bića zajednički stvaraju, čudnovata magija nastaje. Da se provede kvalitetno vreme sa članovima porodice ili partnerima, da se ojačaju i prodube veze, kreirani su specijalni događaji, Roditelji i deca slikaju i Slikanje u paru. Svako slika na svom platnu, a kada se spoje dva platna čine jednu sliku i jedinstvenu uspomenu. U martu se oba događaja odigravaju 24. marta roditelj i dete slikaju kucu od 16 do 17:30, a parovi slikaju drvo dan i noć od 19h.

Za one koji žele da naprave iskorak van slikanja na platnu idelne su radionice na kojima se slika na obući, torbama, vinskim čašama i ekskluzivno na etiketama od vinskih flaša. Na radionice Oslikaj obuću ili torbu, 15. i 22. marta sa sobom donosite stari par cipela ili torbu. Uz našu pomoć osvežićete ove svoje garderobne komade.

Na radionici Oslikaj vinske čaše i etiketu, 20. marta, čekaju vas dve vinske čaše, koje ćete nakon slikanja odneti kući. i baš kao i platno, za sebe ili nekome na poklon. Slikamo bojama za staklo, koje su postojane i bezbedne za upotrebu. Da ceo komplet bude što originalniji imate mogućnost da kupite flašu vina iz jednog od domaćih podruma, sa belom etiketom koju ćete sami oslikati.

Svi detalji o pojedinačnim događajima mogu se naći na on-line kalendaru na sajtu. Na istom mestu se mogu rezervisati mesta za željeni termin i temu. Želite nekoga da obradujete ili podelite dobre vibracije? Poklonite im malo kreativnosti u vidu Paint & Drink POKLON VAUČERA. Eto vam prilike da poklonite originalni poklon za 8.mart!

2-BOSCHBOSCH-Neoism-kcb-1galerijapoodrum Otvaranje martovskih izložbi u Kulturnom centru Beograda pagecover Novčanice evra kao slikarska platna 26869764_1665757746844559_1176198255961178112_n-cover Plivanje u oblacima: Nadrealna digitalna umetnost jednog arhitekte sestre_ninkovic-cover Izložba „HRABRE ŽENE putuju kroz vreme II“ u galeriji Pro3or · · ·