Beyonce "Lemonade"
KULTURA · muzika

Beyoncé ima novi album pod nazivom „Lemonade“! Verovatno vas je ova vest iznenadila, ali ovo nije prvi put da slavna pevačica objavi studijski album bez prethodne najave. To se već dogodilo 2013. kada je objavila album „Beyonce“.

„Limunada“ je šesto zvanično izdanje koje je trenutno dostupno samo na Tidalu i koje se naziva i vizuelnim albumom, jer ga je najavio dokumentarac premijerno prikazan na HBO kanalu.

Lemonade je novi album R & B dive, koji se pojavio niotkuda i na kojem se nalazi desetak prijatelja koji su učestvovali u njegovom nastanku – imena kao što su Kendrick Lamar, The Weeknd, Jack White i James Blake. Na novom izdanju koje sadrži 12 pesama, Beyonce unosi i dosada novi, još neoprobani, kantri zvuk. Tematski govoreći ona istražuje – bol, poricanje, radost, gubitak, izdaju, oproštaj i probleme s ocem. Možemo reći da je ovo njen najzreliji i najemotivniji album za sada i da sam njegov kraj ima pozitivna razrešenja. Beyonce otvoreno peva o tome kako je danas biti crnkinja u SAD-u.

Ako ste pratili dosadašnji rad pop dive Beyonce, onda će vam ponešto od vizuelnog identiteta još od pesme Formation pa do novog albuma biti poznato. To je svakako srce Nju Orleansa koje je odabrano za scenografiju, a tu su i porodične fotografije sa suprugom Jay Z-jem i ćerkicom Blue Ivy Carter. Svetska turneja kao što već možda znate, počinje 27. aprila u Majamiju, a završava se 31. jula u Belgiji.

Beyonce "Lemonade"Otvori galeriju
Božo Vrećo i Halka Mikser festival: Božo Vrećo & Halka + Kralj Čačka i Katarina Jovanović Die Antwoord Exit na Dev9t: Die Antwoord u Beogradu 11. juna Prince Prince (1958 – 2016): Nothing Compares to You KC Grad KC Grad slavi 7. rođendan – vodimo vas na koncert koji se održava sutra! · · · · ·