inovacijecover
U VAZDUHU · urban flash

Što bi trošili novac i energiju na odlazak u prodavnicu i kupovinu zamena za pokvarene i dotrajale delove ili potpuno novih proizvoda koji su nam neophodni, kada u kući imamo lepljivu traku, konopac i kartone? Ako niste u stanju da iskoristite neku od tih stvari za popravku ili stvaranje novih korisnih predmeta, ne zaslužujete više da se deklarišete kao muškarac!

Pogledajte samo kakva sva ingeniozna rešenja su nastala zbog lenjosti i besparice njihovih autora. Jedan tata je na primer odlučio da mu je suviše naporno ljuljanje svog deteta, pa je povezao ljuljašku sa kanapom koji će povlačiti napred nazad sa udobnog mesta na kojem uživa u pivu nekoliko metara dalje. Drugi pronalazač je napravio mikser od bušilice i makaza, dok nas je najviše nasmejala metlica umesto pravog brisača na zadnjem staklu BMW-a!

U našoj galeriji se možete i sami uveriti kako izgleda kreativnost od štapa i kanapa ovih snalažljivih ljudi.

Lenjost i besparica podstiču kreativnostOtvori galeriju
Autumn Ski Lift Skijanje na lišću pexels-photo-277870cover Druženje sa ljudima koji dosta psuju ima dobre strane pagecover Smešni rezultati slučajnih grešaka u pretrazi na Google-u 1280x720-4drciver Šta je stvarno narcizam? · · · ·