Poznate ličnosti bez šminke
PULS GRADA · lepota

Kada ste stalno pred objektivima foto-aparata i kamera, onda šminku nosite vešto, baš kao da je u pitanju vaše drugo lice. Prirodnost je odavno malo na ceni, takoreći, prirodnost predstavlja redak ekskluzivitet, a kada su stvari tako postavljene, onda je ona više na ceni nego obično… Među slavnim ličnostima retko se dogodi da neka fotografija bez korektora pudera i rumenila izađe u javnost, ali kada se to desi, verujte da je u pitanju ništa drugo do strogo kontrolisan PR.

Umesto uniforme, na radne zadatke koji podrazumevaju i fotografisanje sa obožavaocima i poziranje na crvenom tepihu, poznate dame širom sveta nose svoju popularnost kao sopstveni krst. Naravno da smo ironični, a i kako ne bismo bili! Onda kada se na Instagramu pojavi poneka fotografija Beyonce ili Lady Gage ne znači da je svet naprasno odlučio da promeni ploču uz čije melodije pleše, na protiv, samo je rešio da nam stavi do znanja da i njegovi poznati junaci znaju šta znači snaga medija.

Suprotstaviti se zlim komentarima u štampi i na televiziji, obračuni PR agencija i kampanja, a sve to prelomljeno kroz prizmu jednog lepog lica, nenašminkanog i prirodnog, jer samo se tako može steći poljuljano poverenje i dobiti još koja hiljada novih, recimo, Instagram pratilaca!

Cindy CrawfordOtvori galeriju
Dries Van Noten Metalik make-up: Trend za sjajnu jesen Nedelja mode u Milanu Nedelja mode u Milanu: Intenzivna šminka za pitomu jesen Tvrda koža na nogama Kuhinjski trik koji rešava problem tvrdih peta Pirelli kalendar 2016. Pirelli kalendar 2016: Drugačiji zahvaljujući Annie Leibovitz · · ·