Urban Exploration
KULTURA · fotografija

Napuštene fabrike, vile, sirotišta, mrtvačnice i bolnice – sva ova mesta zabeležena su na potresnim fotografijama jednostavno nazvanim „Urban Exploration“.

Autor ovih fotografija, čije ime se nigde ne pominje na njegovom sajtu, za sebe tvrdi da i nije fotograf, već da je čovek sa aparatom koji voli da pravi fotografije. Kako kaže, počeo je sa slikama cveća i drveća, ali onda je otkrio ono što je nazvao Urban Exploration; kao proizvod ovakvog pristupa danas postoji velika količina fotografija magičnih napuštenih mesta. One dokumentuju najrazličitije prostore sa interesantnom istorijom, bilo da su ti objekti indsutrijski, bolnički ili privatni. Ideja je da se vidi šta stoji iza znaka „Zabranjen prolaz“ – što vi možete učiniti u našoj galeriji.

Otvori galeriju
Bonnie Cheung Najbolje fotografije na Sony World Photography Awards Central park Predivne slike zime u Central parku Magična Havana kroz objektiv Roberta Polidorija Magična Havana kroz objektiv Roberta Polidorija Kesh Angels Portreti bajkerki iz Maroka · ·