page-cover345
KULTURA · fotografija

Umetnički fotograf Rob Vudkoks koristi ljudska tela kao delove svojih kompleksnih kompozicija. On fotografiše plesače u najneobičnijim pozama uzimajući u obzir njihovu savitljivost, snagu i eleganciju pokreta. Kao rezultat toga dobijamo upečatljive fotografije na kojima se dosta stvari dešava, ali koje ipak kod posmatrača izazivaju mir i spokoj zbog načina na koji su napravljene.

Njihov autor, Rob Vudkoks, najviše vremena provodi u Los Anđelesu, Njujorku i Meksiko Sitiju. Ovi megalopolisi ga često inspirišu u fotografskom radu, ali ponekad je dovoljan samo jedan živopisan san da probudi njegovu kreativnost. Kao što možete da vidite u njegovoj saradnji sa plesnom trupom na sledećim slikama, Rob vešto kombinuje fotografisanje sa korišćenjem Photoshop-a i drugih softverskih alata kojima postiže željeni nadrealni efekat.

Deo njegove nove kolekcije fotografija plesača je dostupan u našoj galeriji. Ako vam se neka od njih posebno dopadne, možete da pazarite isti print na zvaničnom veb-sajtu Roba Vudkoksa.

Lepota ljudskih pokreta na nadrealnim fotografijamaOtvori galeriju
cover Evo kako stvarno nastaju najbolje Instagram fotografije russian-clubs-moscow-nightlife-on-photos-by-nikita-shokhov-31-cover Evo kako se Rusi zabavljaju tokom noćnih izlazaka 10-Beautiful-Ocean-Images-Captured-in-2018-5c3c8de17c5fc__cover Okean nikada nije izgledao lepše nego na ovim fotografijama 159bfb70638355.5baa44b7461cd-cover Obroci velikana ·