pagecover
U VAZDUHU · svet

Tristan Žou je talentovani samouki fotograf iz Sijetla (SAD) koji najviše voli da slika urbane sredine, bilo sa ulice, krovova nebodera ili dronom.

U svojoj novoj kolekciji fotografija iz Kine, on nam je prikazao lepotu modernih gradova ove velike zemlje.

Kao što možete primetiti na fotografijama u našoj galeriji, Tristan najviše voli da slika u večernjim časovima, kada futurističke građevine moderne Kine izgledaju najlepše. Bilo da se na njegovim fotografijama nalaze ljudi ili ne, one su pune života i pokazuju svu stvaralačku energiju i ambicioznost čovečanstva. Ne treba zaboraviti da nam na najbolji način i možda pre svega, prikazuju ovu zemlju i ohrabruju nas da je posetimo.

Tristan Žou je napravio još mnogo fotografija u ovom stilu koje možete pogledati na njegovom Instagram profilu, a za početak se zadovoljite našim izborom slika iz njegove kolekcije posvećene Kini u galeriji.

Lepota moderne KineOtvori galeriju
pagecover Kreativne ilustracije svetskih metropola train-market-1512675682 Kroz ovu tajlandsku pijacu prolazi voz 4 Urugvaj: Roštilj za Ginisa 2r12r-min_cover Upoznajte Japanca koji pravi umetnička dela uz pomoć Excel-a · · ·