Najprivlačnije šezdesetogodišnjakinje
PULS GRADA · lepota

One su odustale od garderobe zakopčane do grla i izgleda vremešne profesorke i dokazale da seksi oblačenje ne mora da prestane nakon određenih godina. One su mnogim ženama na svetu posredno dale podršku da i same požele da ne odustaju od svojih ženskih čari i onda kada se prema surovim merilima savremenog doba smatra da je „nečije vreme prošlo“!

Od kraljica crvenog tepiha kao što su Susan Sarandon i Jane Fonda, do žena koje samouvereno vladaju binom poput Cher i Madonne, ove žene su odlučile da bez straha i zazora ponesu svoju lepotu uprkos dominantnom stavu javnosti da žena preko 60 godina treba da bude smerna baka.

One se ne plaše da iznesu svoje mišljenje, društveno su angažovane i ostvarene u svojim profesijama, zato nemojte pomisliti da neko drugi treba da im određuje kako da se oblače u javnosti.

Pogledajte ko su najprivlačnije šezdesetogodišnjakinje u našoj galeriji:

Christie BrinkleyOtvori galeriju
cover Šta se širom sveta smatra lepim a šta ne salon slika 2_cover Keune Studio Exclusive: Frizersko kozmetički salon u Beogradu WYCON radnja Italijanski „WYCON Cosmetics“ stigao u Beograd sun care linija 2017 TISK_cover Afrodita kozmetika: Sun Care proizvodi · · ·