DVSummary_cover
U VAZDUHU · promo

Posetili smo jedan od najrazvijenijih centara u regionu specijalizovan za estetske tretmane koji oblikuju lice i telo, estetski centar DermaVille.

DermaVille tim čini šest posvećenih profesionalaca koji su za dve godine od otvaranja centra pridobili poverenje preko hiljadu klijenata. Četiri tehnologije poslednje generacije, uveli su na naše tržište – Venus Legacy i Venus Viva, Vanqish ME i Lumenis Light Sheer Desire, ali se tu nisu zaustavili.

„Kao jedan od najbolje opremljenih centara u regionu za oblikovanje lica i tela, želimo da budemo lider u procedurama neinvazivne estetike. Naš stručni tim za vas je pripremio jedinstvenu kombinaciju tretmana koji, uz individualni pristup svakom klijentu, dovode do odličnih rezultata u najkraćem roku“, kaže za City magazin dr Tamara Todorović iz estetskog centra DermaVille.

Hijaluronskim filerima Juvederm konturišemo lice, vraćamo volumen usana i celog lica,  umanjujemo bore, a omogućavamo vam da zadržite svoj prirodan izgled. PRP tretman sopstvenim matičnim ćelijama i faktorima rasta intenzivno regeneriše kožu, podmlađuje, uklanja pigmentacije i sprečava opadanje kose. PRP tretman koristi sopstvene potencijale organizma za podmlađivanje i regeneraciju, a spada u najprirodnije tretmane jer koristi sopstvenu krvnu plazmu. Cellular matrix predstavlja kombinaciju krvne plazme obogaćene hijaluronskom kiselinom koja efikasno konturiše lice, vraća volumen koži i umanjuje podočnjake. Mezoterapijom injektujemo vitamine, minerale i antioksidanse, a kao rezultat koža je dubinski nahranjena, osvežena i hidrirana.“

„Najviše volim Venus Legacy tretmane. Oni mogu da se primenjuju na telu – stomaku, nogama ili rukama a odlični su i za lice.  Venus Legacy aparat čini da se osećam prijatno, jer daje osećaj tople masaže, a vrlo brzo pruža vidljive rezultate“, priča nam Dragana Kosjerina, popularno TV lice, koja redovno posećuje DermaVille.

„Iz porodice Venus dolazi nam i aparat Venus Viva koji uz pomoć frakcionih radiotalasa dubinski regeneriše i kao rezultat daje glatku i podmlađenu kožu bez bora, ožiljaka i pigmentacija“, dodaje dr Tamara.

„Estetski centar DermaVille opremljen je najsavremenijim medicinskim laserom Lumenis Light Sheer Desire, koji će vam omogućiti da zaboravite na depilaciju, brijanje, urasle dlačice i iritiranu kožu. San svake žene je i glatka koža bez neželjenih dlačica. Sve veći broj modernih muškaraca se takođe odlučuje na trajno uklanjanje malja. Lumenis Light Sheer Desire laser osmišljen je tako da se može tretirati čak i veoma osetljiva koža, a njime je moguće tretirati svaki deo tela. Lumenis LightSheer Desire je laser najnovije generacije koji poseduje uređaj za hlađenje sa vakumom koji umiruje kožu i epilaciju čini bezbolnom. Za ravan stomak, jedini u Srbiji uveli smo poslednju generaciju Vanquish Me aparata. To je tretman beskontaktne liposukcije pomoću koga se gubi od 2-8 cm u obimu nakon samo jednog tretmana.“ objašnjava nam Sonja Bubulj iz estetskog centra DermaVille.

Naše iskustvo je bilo sjajno, zahvaljujući posvećenom timu, a naučili smo mnogo i o napredim tehnologijama. Preporučujemo da posetite DermaVille, koji se nalazi u novobeogradskom naselju Belville u zgradi Iris. Posebna pogodnost je što su konsultacije besplatne!

Pošaljite nam vaše utiske iz DermaVilla!

Bonito regata Još jedna Bonito avantura na Drini SW_Dz 1000x500 Sve što želite sada i možete! Verujte Dženifer Aniston koja preporučuje Smart Vodu Mastercard i NIS Osvežite svoj avanturistički duh Plaža DR. Grandel: Idealna nega tela tokom leta ·