La-Sorbonne-Paris-Photography-Inspiration-by-Ludwig-Favre-11_cover
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Sorbona je jedan od najcenjenijih univerziteta na svetu. Nalazi se u Parizu, a osim akademskih dostignuća, poznata je i po svojoj arhitekturi koja privlači milione turista svake godine. U kolekciji fotografija koju vam predstavljamo prikazane su lepote njenog enterijera.

Njihov autor je francuski fotograf Ludvig Favr, inače poznat po slikanju znamenitosti svetskih metropola. U ovom slučaju nije morao mnogo da se trudi, budući da su amfiteatri, biblioteke i učionice neizmerno lepe same po sebi. Ludvig se odlučio za jednostavan, ali i u potpunosti prikladan način fotografisanja. Naime, on je uglavnom fotografisao sa središnje pozicije na oba kraja prostorija i na taj način uspevao da obuhvati gotovo sve elemente enterijera, naglašavajući simetričnost prostorije. Možete videti kako to izgleda u našoj galeriji, a za više informacija o Ludvigu Favru posetite njegov veb-sajt.

Univerzitet SorbonaOtvori galeriju
12424710-campus-1490016371-650-d85886708c-1490033786_cover 10 najlepših univerziteta na svetu coverdemodejeumodi Uređenje prostora: Demode je u modi BINA - do 25.5. BINA: Dvorišta ideja ka razvoju Beograda pagecvoer Proleće je idealno vreme za uređenje trpezarije · · ·