Kan
PULS GRADA · lepota

Privatni avioni su sleteli, crveni tepisi rasprostrti posvuda u okolini, svi mediji su dobili pres propusnice, reflektori su upaljeni i zabava može da počne. Iako zvuči prilično izveštačeno, filmski festival u Kanu je mešavina glamura davno prošlih vremena i novih filmskih, ali i stilskih tendencija.

Možda će u budućnosti biti dozvoljeno zakoračiti na crveni tepih i u baletankama, ali za sada samo salonka ima slobodan ulaz!

Proslava kinematografske umetnosti na poetičnom i glamuroznom festivalu u Kanu pokazala je najbolje, ili makar ono što se takvim smatra. Za sve ljubitelje filma bila su spremna nova ostvarenja, a za najbolje i nagrade. Za one koji na pomen idilične francuske rivijere u glavi imaju, sunce, jahte i penušavo vino slavne ličnosti su upriličile najekskluzivnija modna izdanja. Neke dame su se pojavile u toaletama koje su zapanjile, neke u haljinama koje ćemo sve do narednog 69. festivala u Kanu sasvim izvesno pamtiti, a koje su slavne ličnosti na nas ostavile najsnažniji utisak – pogledajte u našoj galeriji.

Adriana LimaOtvori galeriju
Moderne mladalačke frizure za 2015. 5 najpraktičnijih letnjih punđica Pirelli Knjiga posvećena 50 godina Pirelli kalendara Ženske frizure koje muškarci najviše vole Frizure koje muškarci na ženama najviše vole the-tess-holliday XXL model prkosi standardima lepote savremenog sveta · · ·