Jagoda2
PULS GRADA · gastro

Jedan od vaših omiljenih načina da se osvežite u vrelim danima podrazumeva voćni ukus? Dobro došli u Twist porodicu koja od sada ima i novog člana!

Twist Jagoda predstavlja idealnu kombinaciju lakog svetlog piva i osvežavajućeg bezalkoholnog pića. Sadrži 2% alkohola i odlikuje ga prijatan ukus jagode i aroma limete. Ova vrsta piva u svetu poznata je pod nazivom radler. Sadrži mali procenat alkohola, pa je savršen izbor za osveženje u vrelim letnjim danima, a idealan je i za opuštanje nakon sporta i fizičkih aktivnosti. Odlično se uklapa uz svaku dobru zabavu i druženje sa prijateljima.

Sada u još svežijem, redizajniranom odelu, Twist okreće na leto i sa sobom nosi bezbrižno, lagano raspoloženje u jarkim, veselim bojama. Potražite ga na policama vaših marketa, dobro ga rashladite i saznajte koji je vaš omiljeni ukus – limun, breskva ili jagoda?

carrots-cucumber-delicious-1640777 Nauka kaže da ishrana koja zasićuje može da bude efikasnija od keto ishrane EV2A8897a_cover1 Pica: Komplikovana jednostavnost Blueberries In White Bowl On Colorful Blue Backround 10 voćki koje treba da konzumirate tokom vrelih dana IMG_1591 Kompanija dm nudi brend sa najvećom ponudom organske hrane u zemlji · ·