photo-1484342878342-14169ec7e3af
U VAZDUHU · urban flash

Da li i vi spadate u osobe koje redovno proveravaju horoskop da bi videle sta ih sve očekuje na polju ljubavi, posla ili zdravlja? Ukoliko jeste, obavezno pročitajte tekst koji sledi…

Leto je vreme godišnjih odmora, dobrog provoda, druženja, putovanja, ljubavi i uživanja. Stoga, u nastavku otkrijte da li su vam i koliko zvezde naklonjene u mesecima pred nama…

Ovan (od 21. marta do 20. aprila)

Vaš emotivni i porodični život biće u savršenom skladu od kraja juna do kraja avgusta. Male nesuglasice ili nesporazumi mogu se javiti jedino 8. jula i 1. avgusta. Na poslovnom polju, situacija će krenuti nabolje od 19. avgusta.

Bik (od 21. aprila do 20. maja)

Do 20. jula, Merkur vam ide naruku kada je reč o vašem odnosu sa dragim ljudima. Ali, budite oprezni – od 20. jula do 2. avgusta, taj isti Merkur može prouzrokovati izvesne nesuglasice na tom polju. Sa druge strane, Uran se povlači od 12. avgusta i podstiče vas da preuzmete odgovornost, da se suočite sa nevoljama, te prevaziđete izazove, novonastale okolnosti i neočekivane promene. Učinićete sve da svoj život ponovo dovedete u red i rešite se svega što je u međuvremenu krenulo naopako…

Blizanci (od 21. maja do 21. juna)

Pomračenje Sunca 2. jula nateraće vas da razmislite o svojim potrebama i finansijama. Merkur se povlači u julu, pa se čuvajte oštrih rasprava. Suočite se sa problemima i prihvatite stvarnost onakvu kakva jeste.

Rak (od 22. juna do 22. jula)

Mesec će vam 2. jula pomoći da dostignete suštinu svog bića, ostavljajući po strani vaše strahove… Vaša osetljivost, mašta i kreativnost biće posebno izraženi do 1. avgusta. Merkur se povlači u vašem znaku od 20. jula do 1. avgusta i podstiče vas da nadmašite sami sebe.

Lav (od 23. jula do 22. avgusta)

Od 28. juna, Merkur u vašem znaku će vas podsticati da tražite nove kontakte i zakazujete sastanke. On se u vašem znaku povlači od 8. do 20. jula kako bi sagledao vaš život i postavio vam prava pitanja koja će vam omogućiti dalji napredak. Uran učvršćuje vašu buntovnu i pobunjeničku stranu, i suočava vas sa obavezama, koje vam neće nužno odgovarati, od 12. avgusta.

Devica (od 23. avgusta do 22. septembra)

Mesec i pomračenje Sunca od 2. jula pozitivno će uticati na vaša prijateljstva i emocionalne odnose, na vaš dom i potrebu da se osećate voljeno. Pluton i Saturn zahtevaju od vas da posvetite vreme porodici.

Vaga (od 23. septembra do 22. oktobra)

Pomračenje Sunca 2. jula pomoći će vam da se profesionalno pozicionirate i pronađete posao koji vam odgovara. Ipak, nepromišljene i brzoplete odluke mogu vas skupo koštati, te budite oprezni i pažljivo čitajte svaku stavku ugovora. Zanimljive aktivnosti, nova poznanastva, kao i kvalitetno vreme sa prijateljima i partnerom hraniće vašu dušu ovog leta.

Škorpija (od 23. oktobra do 21. novembra)

Pomračenje Sunca 2. jula dobro će se odraziti na vas – doneće vam poverenje koje vam nedostaje, pružiti spokoj i u vama podstaknuti kreativnost. Ono će probuditi vašu senzitivnost i pobrinuti se da vam procvetaju ruže u ljubavi.

Strelac (od 22. novembra do 20. decembra)

Vama leto počinjete Marsom, koji vašim ljubavima daje smisao, snagu i senzualnost. Od početka avgusta, fokusiraćete se isključivo na svoje blagostanje i samopouzdanje, dok ćete porodične obaveze i ograničenja neko vreme ostaviti po strani…

Jarac (od 21. decembra do 20. januara)

Vaše srce će ovog leta napokon biti spremno da se otvori, da daje i deli. Spoznaćete potpuno nov način izražavanja emocija i osećanja. Ovo je idealan trenutak da se potpuno prepustite dragoj osobi i to sa ciljem stvaranja stabilnog i održivog doma.

Vodolija (od 21. januara do 19. februara)

Bez brzih odluka ili preuzimanja rizika između 20. jula i 1. avgusta. Od 1. avgusta fokusirajte se na svoj ljubavni život. Neočekivani susreti, nove veze, seksualne vibracije… sve se može očekivati! Ipak, u periodu od 8. do 20. jula, najbolje je da se primirite i ne pravite velike planove…

Ribe (od 20. februara do 20. marta)

Pomračenje Sunca 2. jula u vašem slučaju najbolje će se odraziti na vaš emotivni plan – popraviće nesuglasice i dati vam priliku da pronađete srodnu dušu. Od 4. jula do 2. avgusta, Venera unosi romantiku u vaš život. Ona će se od 20. jula do 2. avgusta pobrinuti za vašu osetljivu, emotivnu stranu.

photo-1512080701059-1cbffe38d1c9 Ljudi koji plaču tokom filma su emocionalno jači photo-1511314766704-a02a2356d128 Koliko novca treba da potrošite na verenički prsten? photo-1488117382278-329ccc22eecb Tri stvari koje vam mogu pomoći da održite vezu na duže staze pjimage (99) Laži koje su vam govorili dok ste bili deca, a u koje i danas verovatno verujete · · ·