trend
PULS GRADA · moda

Svi znamo da kad su trendovi i moda u pitanju postoji samo jedno pravilo: Sve če jednom ponovo biti u modi. To znači da ako ste u potrazi za svojim stilom ovog leta, slobodno zavirite u prošlost i pogledajte šta su nosile žene nekoliko decenija ranije. Sigurno ćete pronaći inspiraciju.

Dakle, Instagram vam ne pomaže da se modno opremite za leto, pa smo mi odlučili da napravimo retrospektivu najboljih ženskih letnjih autfita. Podsetićete se kako je vaša baka oblačila, šta je to što je bilo moderno kad je vaša majka bila devojka, videćete nešto što će vam dati ideju kako možete prekrojiti pojedinu stvar. Zavirite u galeriju u potrazi za inspiracijom.

Moda dvadesetih godina prošlog vekaOtvori galeriju

Sigurno je da ste u ovom modnom vremeplovu našle inspiraciju i za leto 2016. godine. Realno, šta bismo mi bez malo recikliranja?

Calvin Klein U novoj kampanji za Calvin Klein su bukvalno svi autfit Žene koje su ubijale svojim autfitom Sony i Auria Sony & AURIA – ekološki aksesoari 468531458_1280x720 Nove rep dive: Sa njihovim stilom nema šale ·