FT logo 25 godina_horizontalno_transparent-cover
PULS GRADA · destinacija

Popusti za rane rezervacije letnjih aranžmana, u agenciji Filip Travel, traju do kraja marta, i ako se sada rešite da uplatite letnji odmor, možete da platite i do 40% manje u odnosu na redovnu cenu.

Najveći popust – 40% se odnosi na hotele u Turskoj, dok su cene za smeštaj na Halkidikiju snižene i do 20%, koliko iznosi i popust za smeštaj u apartmanima u Haniotiju ili Olimpskoj regiji. Za ljubitelje grčkih ostrva ili italijanske obale, cene u martu su snižene takođe do 20%, a za Majorku i do 25%. Prednost ranih rezervacija, osim toga što ćete izdvojiti manju sumu novca, jeste i u tome što je u ovom periodu godine veći broj slobodnih kapaciteta, samim tim i veći izbor hotela i apartmana, što vam omogućava da na najboljii način udovoljite svojim potrebama.

eTJ69apzjG2KOvy58BSd_villageinsureandgo_cover „Holandska Venecija“: Bajkovito selo koje umesto puteva ima kanale travel-oregon-anime-2-cover Turistička reklama kakvu još niste videli Filip Travel 23.02.-cover Eftalia Island, Alanja: Doživljaj za celu porodicu Gradić Leko - Jezero Komo Bajkoviti sever Italije · · · · ·