majorka
U VAZDUHU · promo

Spremni ste da krenete na more za nešto više od nedelju dana? Onda je ponuda agencije Filip Travel odlična prilika za vas. Cene za letovanje na Majorci su niže i za 15%.

Tako aranžman avionom, sa smeštajem u hotelu Manaus 3*(10 polupansiona) po osobi košta 699€ umesto 819€, koliko je iznosila redovna cena. Dok boravak u hotelu Don Juan 3* (10 polupansiona) umesto 955€ sada iznosi 795€! Ostvarite popust od 160€ za letovanje koje se pamti!

Ovaj hotel je smešten na uzvišenju u mirnoj ulici okrenut ka moru i šumi, a opet blizu centra popularnog letovališta El Arenal. Dodatno je snižena i cena za desetodnevni aranžman sa polupansionskim smeštajem u hotelu Vista Odin 3* u mestu Plaja de Palma (sada je cena 699€ umesto prvobitnih 899€) Ovaj hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, u mirnom, rezidencijalnom delu poznatog letovališta Plaja de Palma. Udaljen je 500m od peščane plaže.

Majorka ima mnogo aduta zbog kojih je vredi posetiti. Ona je najveće ostrvo u Španiji i ujedno ostrvo nestvarne lepote prirode, predivnih uvala na istoku i egzotičnih plaža na jugu i severu. Ovde ćete naći bistro more, prelepe pešcane plaže, skrivene lagune duž obale duge 554 km, borove šume, palme ali i planinske vence – sve na jednom mestu.

01_97 Smoki osvojio Superior Taste Award EUC SUN (2) Eucerin: Bezbrižno leto uz 20% popusta Mastercard cover Kartice su obavezan saputnik srpskih turista majorka 5 Last minute cene za letovanje u Španiji · · · ·