coverlevis
PULS GRADA · moda

Nijedan komad odeće u poslednjem veku nije imao toliki uticaj na stil i kulturu odevanja kao „Levi’s 501 jeans“. Ono što je počelo kao izdržljiva radna odeća pre 140 godina, evoluiralo je u zaštitni znak pionira i buntovnika, rok zvezda i predsednika, atleta i vizionara, biznismena i običnog radnog naroda širom sveta.

Najpoznatiji i najpoželjniji model je pretrpeo malu izmenu. Dobio je uže nogavice, što je rezultiralo farmericama 501 Skinny, poslednjim dodatkom 501 porodice. Model je dostupan u nerastegljivoj, low stretch varijanti u nekoliko različitih pranja za nju i njega. Pored ovog u ponudi su i modeli 501 Original kao i 501 CT.

Modele 501 Skinny možete kupiti u prodavnicama Levi’s u Beogradu – UŠĆE Shopping center i Delta city, Novom Sadu – Zmaj Jovina 8, kao i Nišu – FORUM Shopping centru.

pantalone Prolećne pantalone za muškarce coverH&MCE „H&M Conscious Exclusive 2017″ – kolekcija koja čuva zelenu planetu Cuneyt Ozbilen 1 S ofingera: Miss Psycho Cat moda Instagram trendovi za proleće/leto koje morate probati · · · · ·