LG G3
U VAZDUHU · tech/web

Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je najnovije modele svojih smart mobilnih uređaja, među kojima su dugo očekivani LG G3 telefon, LG G Pad 7.0 tablet računar, kao i Bluetooth stereo slušalice poslednje generacije. Pored toga što nude najsavremeniju tehnologiju, niz praktičnih funkcija i neprevaziđeni dizajn, ovi uređaji dokazuju da revolucionarni koncept kompanije LG, „Simple is the New Smart“, pomera granice u svetu mobilnih uređaja.

Mobilni telefon LG G3 odlikuje savršen dizajn, kao i unapređeno korisničko iskustvo. Quad HD ekran dijagonale 5.5 inča i 538 piksela po inču daje slici izuzetnu oštrinu i jasnoću, sa rezolucijom dva puta većom od Full HD ekrana i čak četiri puta većom od HD ekrana. Prednju kameru od 2.1 MP odlikuju veći senzor slike i širi otvor, koji propušta više svetlosti. Ovaj uređaj je idealan za pravljenje selfie fotografija, zahvaljujući opciji koja prepoznaje pokrete, te u momentu kada želi da se fotografiše, korisnik treba samo da formira šaku u pesnicu, a G3 će u roku od tri sekunde napraviti fotografiju. Ovaj vrhunski uređaj odlikuju i baterija izuzetno dugog životnog veka, kao i procesor Qualcomm Snapdragon 801 i RAM memorija od 2 GB ili 3 GB.

Još jedan izuzetan uređaj predstavljen je korisnicima u Srbiji. Tablet računar LG G Pad 7.0 kreiran je tako da zadovolji sve potrebe korisnika, pružajući savršene performanse. Ovaj uređaj poseduje Quad Core procesor radnog takta od 1.2 GHz, 1GB RAM memorije i True IPS HD ekran rezolucije 1280 x 800. Predstavljeni tablet poseduje premijum opcije, kao što su Knock Code sistem zaštite i Qpair 2.0, pomoću koje se korisnici mogu povezati sa telefonima koji poseduju Android platformu i putem Bluetooth opcije primati notifikacije i direktno odgovoriti sa tableta.

Pored ovih proizvoda predstavljene su i vrhunske, elegantne Bluetooth stereo slušalice kreirane u saradnji sa kompanijom Harman-Kardon. Stilski dizajnirane slušalice pružaju izuzetan kvalitet zvuka, kao i visok nivo korisničkog iskustva zahvaljujući specijalnoj tehnologiji koja će sprečiti da se žice na njima zamrse.

U okviru dodatne opreme za LG G3 smart telefon, dostupna je i vrhunska Quick Circle zaštitna navlaka, karakteristična po krugu na maski koji omogućava korisniku da lakše vidi pozive, tekstualne poruke i kameru, bez otvaranja telefona.

LG G3 biće dostupan u Srbiji već početkom jula, kada će korisnicima takođe biti raspoloživ i LG G Pad 7 .0.

Automatski nacrt iPhone 6: Šta možete da očekujete? Wireless Media predstavlja WM APP BUILDER Wireless Media predstavlja WM APP BUILDER Žene na društvenim mrežama 8 poznatih žena koje treba pratiti na društvenim mrežama Tesla Tablet Tesla – konačno u prodaji