LG G4 telefon
U VAZDUHU · tech/web

Kompanija LG Electronics je predstavila svoj dugo očekivani model smart telefona, LG G4. Kreiran tako da zadovolji sve potrebe korisnika, ovaj uređaj nudi najsavremeniju tehnologiju, niz praktičnih funkcija i odličan dizajn, pomerajući granice u svetu mobilnih uređaja. Praveći skok u tehnologiji izrade ekrana, LG je kreirao prvi smart telefon sa IPS Quantum ekranom dijagonale 5.5 inča, koji pruža 20 odsto bolju reprodukciju boja, 25 odsto veći nivo osvetljenosti i čak 50 odsto veći kontrast.

Da bi njegove performanse što duže trajale, G4 je opremljen prenosivom baterijom jačine 3.000mAh, koja se retko viđa na smart telefonima. U kombinaciji sa snažnim Qualcomm Snapdragon 808 procesorom sa X10 LTE, tako da ovaj uređaj može bez problema da se koristi ceo dan. G4 je idealan za pravljenje savršenih fotografija zahvaljujući jedinstvenoj kameri od 16MP sa otvorom blende F1.8, što omogućava senzoru da primi 80 odsto više svetlosti. Ova kamera kreirana je u kombinaciji sa novim IPS Quantum ekranom, koji pruža više pogodnosti od drugih ekrana. Za njom ne zaostaje prednja kamera od 8MP, idealna za savršene selfie fotografije, koja omogućava pravljenje oštrih portreta sa mnoštvom detalja.

Kompanija LG posvetila je posebnu pažnju materijalima koji su korišćeni pri izradi ovog telefona, pa je on dostupan sa pozadinom izrađenom od prave kože, u čak šest autentičnih boja, ali i sa pozadinom u keramički beloj boji sa 3D šablonima, kao i u metalik sivoj i sjajno zlatnoj. LG G4smart telefon biće dostupan u Srbiji početkom juna u ponudi mobilnih operatera.

Bebop Bebop – ozbiljno zabavan dron Sony Xperia_E4 Sony Xperia E4: Minimalizam srednje klase LG G Flex 2 LG G Flex 2 – zakrivljeni telefon vrhunskog dizajna How Old Robot Proverite koliko Microsoft misli da imate godina? #How Old Robot