LG OLED
U VAZDUHU · tech/web

Sofisticirani dizajn, unapređeno korisničko iskustvo i bogatstvo boja i zvuka su samo neki od vrhunskih standarda koje postavljaju najnoviji televizori kompanije LG. Bez obzira na to da li ste ljubitelj igrica, želite da surfujete Internetom ili pogledate letnji blokbaster, LG OLED i UHD modeli televizora učiniće da vaša dnevna soba postane prava igraonica, bioskop, pa čak i kancelarija.

Neka najteže odluke koje treba da donesete budu izbor filma i čiji je red da ovog puta napravi kokice, a LG UHD televizori pobrinuće se za sve ostalo. Bilo da izaberete 55UF950V model sa ekranom dijagonale 55 inča ili još pompezniji, 65UF950V model sa dijagonalom od čak 65 inča, inovativna 4K ULTRA HD rezolucija, četiri puta jača od FULL HD rezolucije, omogućiće emitovanje kristalno jasne slike visokog intenziteta boja. Sada ćete još više uživati u praćenju svojih omiljenih emisija, serija i drugih sadržaja zahvaljujući 4K skaliranju koje poboljšava rezoluciju originalnog televizijskog signala. Unapređeni IPS paneli napravljeni su tako da budu stabilni i otporni na oštećenja, a u kombinaciji sa Color Prime tehnologijom obezbeđuju veran prikaz bogatog spektra boja, uključujući i crnu. Sa LG UHD televizorima ne morate da brinete da li će svi vaši prijatelji imati mesto za sedenje ispred ekrana. Zahvaljujući širokom uglu gledanja koji omogućavaju ovi uređaji, svi će imati priliku da uživaju u preciznom prikazu slike iz svakog ugla. Cinema Screen dizajn okvira kućišta doprineće pravom bioskopskom iskustvu. Fantastično ozvučenje omogućeno je zahvaljujući saradnji sa kompanijom Harman/Kardon, dok će auditorijum postolje sa zvučnikom reflektovati i centralizovati zvuk kako bi vaše omiljene filmske scene dobile još više na dramatičnosti.

Ako ste perfekcionista u pogledu uređenja enterijera, onda je pravi izbor LG OLED 65EC970V, pravo moderno umetničko delo, kad su dizajn i tehnologija u pitanju. Ovaj uređaj krasi impresivna dijagonala ekrana od čak 65 inča, međutim, specifičan Art Slim dizajn čini ovaj zakrivljeni televizor upečatljivim, ali diskretnim detaljem u svakoj prostoriji. Osim dizajna, ovaj OLED televizor pruža i vrhunsku video i audio tehnologiju.  Tehnologija samosvetlećih OLED piksela omogućava odličan 2D i 3D prikaz kontrasta, pa čak i crne boje, koja na drugim televizorima može da izgleda mutno. Zvučni sistem Harman/Kardon predstavlja savršenu dopunu za potpuni doživljaj svih vrsta sadržaja. Model OLED 55EC930V, zahvaljući Pixel Dimming tehnologiji, omogućava prikaz mnoštva nijansi crne boje, a unapređuje i opseg i preciznost prikaza ostalih boja. Ovaj izuzetno tanak televizor dolazi u paketu sa ništa manje manje izuzetnim operativnim sistemom. Brzi WebOS poseduje funkcije koje će omogućiti jednostavno korišćenje, a pametni daljinski upravljač Magic Remote će odgovoriti na komande upućene pokretom, glasom ili klikom.

Automatski nacrt Vip digitalne radionice: Baka i deka sa Fejsbuka Zala Čuden Web stranica „Picky“ – bira komade u šopingu umesto vas heart-cholesterol-fatty-food Tehnologija koja broji kalorije hrane na Instagramu Three Young Tourists In Cafe Put pod noge