LG novi TV
U VAZDUHU · tech/web

Premium OLED televizori, koje je kompanija LG Electronics (LG) predstavila ove godine svetskoj javnosti, konačno su stigli u Srbiju. Modeli OLED E6, C6 i B6 predstavljeni su u okviru manifestacije „24 sata elegancije“, događaja koji okuplja veliki broj eminentnih gostiju iz inostranstva, kao i Beograđane koji vole eleganciju i luksuz.

Remek-dela kompanije LG, svojim elegantnim dizajnom i vrhunskim kvalitetom slike, koji ih čine prefinjenim i premium uređajima, savršeno su se uklopili u koncept događaja, prezentujući posetiocima potpuno novo i prestižno iskustvo gledanja televizije.

Sve nove modele televizora odlikuje dobro poznata OLED tehnologija, koja omogućava emitovanje savršene slike, bez obzira na ugao gledanja, zahvaljujući visoko razvijenoj tehnologiji samosvetlećih piksela. Ovi pikseli imaju mogućnost da se nezavisno aktiviraju i tako pruže prikaz neograničenog kontrasta i najtamnije crne boje, simbola prefinjenosti i elegancije. Takođe, svaki od novih uređaja poseduje i brojne druge karakteristike koje ga čine pravim tehnološkim čudom.

Predvodnik najnovijih OLED televizora kompanije LG, SIGNATURE OLED G6, odlikuje jedinstveni Picture-on-Glass dizajn, praćen ultra tankim OLED panelom koji poseduje prozirno crno pozadinsko staklo. Zbog svojih premium karakteristika i najtamnije crne boje, nedavno je osvojio prestižnu EISA nagradu u kategoriji High-End TV, a sudije su ga opisale kao „pravo remek-delo“. Ovo je peti put zaredom da kompanija LG osvaja EISA nagradu i to samo za svoje OLED televizore.

Sva četiri modela pružaju korisnicima iskustvo čistog zvuka, zahvaljujući izuzetnom audio sistemu sa ugrađenim zvučnicima, izuzev modela G6, čiji su zvučnici izdvojeni. G6 je dostupan sa dijagonalama od 77 i 65 inča, dok E6 poseduje dijagonale od 65 i 55 inča i oba modela imaju ravan ekran. B6 i C6 izgledaju vrlo elegantno zahvaljujući prozirnom vratu postolja koji čini da ekran izgleda kao da lebdi iznad podloge. Model B6, poput prethodna dva, odlikuje ravan ekran, dok je C6 jedini među ova četiri uređaja koji poseduje zakrivljeni ekran.

Sva četiri televizora podržavaju napredne HDR 10 i Dolby Vision tehnologije slike, koje pružaju izvanredno osvetljenje, izražavajući tako širi raspon živopisnih i jarkih boja i čineći sliku realističnijom nego ikada ranije. Jedinstvena mogućnost LG OLED televizora da prikažu savršenu crnu boju u kombinaciji sa HDR tehnologijom korisnicima donosi realističnu sliku, jer oživljava svaki detalj izgubljen tokom prenosa na ekran, što čini OLED televizore idealnim za emitovanje HDR sadržaja. Audio sistem razvijen je u saradnji sa kompanijom Harman/Kardon, čime je postignut vrhunski performans na polju zvuka. Takođe, svi modeli koriste najnoviji webOS operativni sistem, pa se putem wi-fi mreže lako povezuju sa bilo kojim smart uređajem u kući.


Aplikacija umtnost za sve #Kultura za sve ip Predstavljen je iPhone 7 Online shopping (foto: tarot-lehrerin.com) 6 razloga zbog kojih je online kupovina pravo uživanje Postani zombi Postani zombi uz novu Fear Yourself mobilnu aplikaciju ·