Keeping Up with the Kardashians - Season 11
KULTURA · film/TV

Uspešna direktorka i osnivač „Kylie Cosmetics“, ikona stila, modna dizajnerka, magnat društvenih mreža, autor i filantrop, Kylie Jenner, je globalno ime na koje treba računati. Iako je odrasla u E! hit seriji „Keeping Up with the Kardashians“, nedavno je TIME magazin proglasio za najuticajniju tinejdžerku. Obožavana od strane fanova širom sveta, Kylie retko otkriva šta se dešava u njenom svakodnevnom životu. Serija „Life of Kylie“ biće premijerno emitovana uz dve epizode 16. jula, u 20 časova na kanalu E!.

Uz 175 miliona pratilaca na mrežama Snapchat, Facebook, Instagram i Twitter, deluje kao da je svaki pokret koji Kylie napravi dokumentovan. Ipak, fanovi će kroz osam polučasovnih epizoda videti drugačiju stranu Kylie koju poznaju samo njeni najbolji prijatelji. Biće posebno prikazana i njena uloga u čuvenoj kozmetičkoj liniji, i gledaoci će videti kako izgleda kada ona vodi svoj brend. Od kreiranja koncepta, sastava i testiranja proizvoda, do komunikacije sa obožavaocima prilikom najave novog lansiranja linije.

Za seriju Life of Kylie zaduženi su Bunim/Murray Productions i Ryan Seacrest Productions. Ryan Seacrest je izvršni producent u Ryan Seacrest Productions. Gil Goldschein, Jeff Jenkins, Farnaz Farjam i Andrea Metz su izvršni producenti za Bunim/Murray. Kris Jenner i Kylie Jenner takođe su bili izvršni producenti.

Pratite @LifeofKylie na Twitteru, Instagramu, Snapchatu i na Facebooku.

Film "Le redoutable" Top 5 najočekivanijih evropskih filmova Trejler za kratki nastavak filma Love Actually Stigao je trejler za nastavak filma „Love Actually“ summer-movie-preview_cover 10 filmova kojima se radujemo ovog leta Bar 02 10. Španski metar – U slavu filma i španskog jezika · · ·