Poster Breaking Bad
PULS GRADA · dizajn

Crtač i ilustrator Luciano Laborde napravio je sjajne postere koji pretvaraju poznate ličnosti iz popularne kulture u junake njegovih crteža. Izbor je zaista neverovatan, od prepoznatljivih junaka iz omiljenih TV serija do slikarskih klasika ili zvezda omladine ili andergraunda.

Luciano Laborde je svoje radove želeo da učini još primamljivijim potencijalnim kupcima, pa je uz likove iz popularne kulture, o kojima mladi toliko pričaju i koje citiraju, upisivao čuvene rečenice iz filmova, ili rečenice koje su u istoriji ostale nešto poput njihove vizit karte.

Tako su simpatične avatare dobili likovi iz serija, glumci, poznati reditelji. Čuveni citati, simpatična i sasvim prepoznatljiva lica čine se kao odličan poklon ili predmet koji bi mnogi želeli da imaju u svojoj radnoj sobi.

Salvador DaliOtvori galeriju
Bored Panda 10 najboljih blogova posvećenih dizajnu Lizzy Jagger - Maniamania Ćerka Micka Jaggera u kampanji za brand MANIAMANIA Christoph Niemann Christoph Niemann: Kreativni crteži koji nastaju korišćenjem svakodnevnih predmeta BAFE konkurs BAFE raspisuje konkurs za mlade modne dizajnere iz regiona · · ·