Lindex Srbija
PULS GRADA · aktuelno

Kompanija Triple Jump, franšizni partner brenda Lindex u Srbiji, treću godinu za redom sarađuje sa Institutom za onkologiju i radiologiju Srbije. U periodu od 19. oktobra do 1. novembra, Lindex će donirati 10 odsto prihoda od prodaje kompletnog asortimana sa odeljenja žena i veša, Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Na događaju posvećenom predstavljanju saradnje brenda Lindex i Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, zvanicama se obratila i dr Branka Radmanović, plastični i rekonstruktivni hirurg Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, koja je istakla važnost podrške u poboljšanju uslova u ovoj ustanovi.

Ovom prilikom, a u cilju doprinosa borbi protiv raka dojke, Lindex je predstavio novu kolekciju luksuznih artikala pod nazivom „Pink“ , koja je već u prodaji u svim Lindex prodavnicama u Srbiji.

Kolekcija je izrađena od najkvalitetnijih materijala poput svile premijum kvaliteta, kašmira i luksuznog baršunastog pliša, sofisticirana je i sa delikatnim detaljima. U okviru kolekcije nalazi se i modni brushalter sa protezom namenjen ženama koje su bile podvrgnute masektomiji. Grudnjak ima džepiće koji omogućavaju da se može nositi sa ili bez proteza.


Momci ne plaču Momci ne plaču – pogledajte video o mladim Rusima koji vole da se šminkaju OktoberFestcover Novosadski Oktoberfest Beogradski osmaci Svetski dan hleba: Don Don i Lesaffre slavlje Kompjuterske igrice Kako preko Old School igrica do ulaznica za utakmice Lige Evrope? · · · · ·