city-magazine-septembar-lipault-image
PULS GRADA · shopping

Pošto je pokorio svet tranformišući putni kofer u ozbiljan modni aksesoar, LIPAULT je osvojio srca armije modnih pobornica. Rođen ne tako davne 2005. godine, tipični francuski brend iz centra Pariza predstavlja istinski francuski duh koji svoj asortiman putnog i modnog aksesoara kompletno dizajnira i proizvodi u Parizu.

Oštra i kritička francuska modna klijentela instant i oberučke je prihvatila model Plume, kabinski kofer napravljen od mekanog i svilenkastog najlona, ekstremno laganog i dostupnog u spektru različitih boja. 2014. godine, američki gigant Samsonite, koji je pratio uspehe Lipault brenda koji su nizali jedan za drugim, prisvojio ga je svom portfoliu i Lipault je postao internacionalni brend.

Chic stil i nekonvencionalni kosmopolitski duh, osnovne su smernice za ovaj brend ekstremno popularan u Francuskoj, prisutan širom sveta u zemljama poput Španije, Velike Britanije, Južne Koreje, Kine, SAD-u, a koji je u Srbiji dostupan u prodavnicama HOUSE OF SAMSONITE.


page-cover-skrabac Škrabac: Zahuktavanje pred zimu DSC_3144 KARAKTER Concept Flower: Cvećara koja će vas osvojiti Nine West Nine West: Nova kolekcija jesen/zima u prodaji Camper jesen/zima 2018. Camper: Virtuelna stvarnost u prvom planu španskog brenda ·