page-cover
PULS GRADA · moda

Etno i geometrijski uzorci, tropski otisci i žive modne boje obeležavaju kolekciju kupaćih kostima Lisca Fashion za 2018. godinu. Kupaći kostimi naglašavaju žensku figuru s atraktivnim modelima, koji se među sobom svakako kombinuju, jer su sve serije separatne.

Dodaci, draperije i sami materijali kupaćih kostima Lisca Fashion naglašavaju ženstvenost i eleganciju.

Materijali nude dobro prileganje i udobnost, kao i punu funkcionalnost pri nošenju. Kupaće odlikuje prijatan materijal, koji se brzo suši, a izrađen je od nove generacije mikrovlakana, takođe tehnološki i ekološki usavršen material VITA, dobijen reciklažom, koji pored udobnosti nudi oblikovanje tela i zaštitu od UV zraka.

U liniji kupaćih Lisca Fashion pored best seller modela izdvajaju se modni i posebni krojevi, koji su u dvobojnoj seriji Egipt modni jednodelni kupaći kostim, koji doseže sve do vrata i u kombinaciji s pantalonama ili suknjom postaje trendi top. U istoj seriji oduševljava obostrano nosiv donji deo kupaćeg – jer se nosi po želji u dve varijante. Novost je i novi kroj trouglastog grudnjaka kod jenodelnog kupaćeg kostima iz serije Delos i modni trouglasti gornji deo kod serije Casablanca.

Lisca swimwear EgiptOtvori galeriju

Za ovo leto je pripremljena i dosta široka ponuda dodataka za plažu. Dominiraju prijatna viskozna pletiva i tkanine različitih struktura.

gettyimages-810007176-1526395703 Francuskinje otkrivaju tajne savršenih modnih kombinacija page_cover_letnji_trendovi Trendovi za proleće i leto: Stvoreno da privlači poglede TSDATEA EC018 Muški nakit: Ponos i predrasude, razum i osećajnost princess-claire-luxembourggettyimages-478193288-1526263284 Šik pripadnice kraljevskih porodica za koje verovatno niste čuli · ·