CHEEK by Lisca Sweet Bloom
PULS GRADA · shopping

Topli sunčevi zraci i jutarnje cvrkutanje ptica najavljuju proleće. Godišnje doba kad se sve polako budi. Dani postaju duži, topliji i svetliji. Vreme kad se opraštamo od sive zime i u naš život puštamo življe boje, pravi je trenutak da se poigravamo laganijim materijalima.

A prolećno obojene su i nove kolekcije donjeg veša Lisca i Cheek by Lisca. Raskošan vez i smela transparentnost prepliću se u kolekciji sa cvetnim printom i detaljima, romantičnom čipkom i modernim bojama, koje će u vašu garderobu uneti prolećnu svežinu, ženstvenost, eleganciju i bezvremenu udobnu mekoću.

Kolekciju modernog donjeg veša lepo dopunjuju i lagane majice i pidžamice, koje će modnu trendseterku iz ugodne noći dovesti u sunčano, razigrano jutro.

I u Lisci se već oseća pravo proleće, vreme novih početaka i prilika. Između 15. i 26. marta 2017. iskoristite prolećnu priliku i prilikom kupovine nove kolekcije proleće/leto 2017. Lisca i Cheek by Lisca, uključujući i kupaće kostime, dobijate 20 odsto popusta. Popust važi i za donji veš iz kolekcije Basic.

CTAS_M9160_Black_Hi_WOMENS_04_cover Chuck Taylor All Star: Patika koja juriša kroz vreme post tegle cumic 4_cover Tegla’s: Noviteti u teglama Dobar i loš prodavac (foto: Pixabay) Vi i ekonomija na ti: Dobar i loš prodavac Zdravlje i biljke BG Buket: Ljudi okruženi zelenilom imaju više energije · · ·