Lisca - novogodišnji pokloni
U VAZDUHU · nagradne igre

Vreme darivanja je tu, stoga svi tražimo ideje šta da poklonimo voljenim osobama. Donji veš je lep poklon. U Liscinoj ponudi ćete naći simpatične crvene gaćice za nju i za njega. Slatke ženske gaćice Santa, Cheek by Lisca i muške bokserice Rudolf, Lisca Men su ukrašene nestašnim novogodišnjim motivima. Idealan poklon!

Prednovogodišnji period je vreme blistavih iznenađenja, kada smo hrabriji – poklonite dragoj osobi smeo donji veš i dočarajte magiju pažljivo izabranim modelom donjeg veša iz linije Lisca Selection. Preplitanje čipke, veza i providnih materijala će od svake žene napraviti zavodnicu.

I ne zaboravite: tokom novogodišnje noći nosite crveni donji veš, jer donosi sreću! Pored toga je crvena boja ljubavi i strasti. Lep poklon je svakako i udobna i mekana pidžama, koja će vas slatkim motivima i romantičnim izgledom odvesti u udobnost prijatnih noći i sladak san. Lisca se pobrinula i za nju i za njega. Za toplotu će se pobrinuti mekane čarapice ili papučice Cheek by Lisca. Detaljnije se o potencijalnim poklonima za najbliže informišite na Lisca sajtu ili ih zapratite na Instagramua mi vam nudimo priliku da u našoj nagradnoj igri osvojite vredne novogodišnje poklone.

Novogodišnje Doncafe šoljice Novi Doncafé poklon set: Miriše na čaroliju praznika Moj prvi zalogaj „Moj prvi zalogaj“ – knjiga za mame i njihove mališane Dr. Oetker Nove Dr. Oetker smeše za kolače u Maxiju Wellness nagradna igra Wellness Breakfast – I dan može da počne · · ·