Lisca
PULS GRADA · moda

U Parizu se od 21. do 23. januara 2017. odvijao jedan od najvećih sajmova donjeg veša „Salon International de la Lingerie“, na kojem je svoje trendi komade kolekcije jesen-zima 2016/2017. predstavila i slovenačka robna marka „Lisca“. Na prekrasnom izložbenom prostoru, koji se mogao videti već prilikom ulaska, bio je izložen donji veš „Lisca“ i „Cheek by Lisca“ za ovogodišnju sezonu. Zavodljiva prozirnost, romantična čipka i moderne boje sigurno će oduševljavati sledeće sezone, a poglede posetilaca privukla je i manekenka u zavodljivom kompletu donjeg veša nazvanom „Queen Rose“.

Na sajmu je 480 marki iz 37 zemalja predstavilo trendove za sledeću sezonu. Čipka, čipka i još jednom čipka, u najrazličitijim kombinacijama vladaće nadolazećom sezonom. U kombinaciji sa mrežastim tkaninama i tilom, sledeće sezone ćete sigurno naglasiti svoju ženstvenost. A pored zavodljivosti svake godine sve više u prvi plan dolazi aktivan stil života, na koji je stavljen akcenat i u Parizu.

Celokupno sajamsko dešavanje dopunile su brojne modne revije, na kojima su bile prikazane najmodernije priče vezane za donji veš i loungwear za jesen i zimu. Baš kao i svake godine, na modnim revijama se predstavila i Lisca, i oduševila posetioce. Predstavila se već na prvoj modnoj reviji pod nazivom Dualizam. Događanje se nastavilo modnim pričama – od raja, kad su manekenke nosile beo čipkasti donji veš, a na glavama bele velove, pa do pakla, kad su među poslednjim đavolskim izlascima bila i tri smela komada donjeg veša Lisca Selection iz serija Lady Moon i Queen Rose u crnoj boji.

Lisca je takođe bila uvršćena i u specijalnu modnu reviju The Selection, za koju organizatori po vlastitom izboru biraju marke i modele za koje smatraju da su najmoderniji. Za reviju je bio izabran tirkizni čipkasti grudnjak triangel bralette Cheek by Lisca iz serije Beauty.

Vrhunac sajamskih zbivanja u Parizu je Trend Forum, na koji stručnjaci svake godine uvrste pojedine setove donjeg veša za koje misle da su nosioci trendova nadolazeće sezone. I ove godine se među nosioce trendova (trendsetere) ponovno uvrstila Lisca sa zavodljivim crvenim kompletom donjeg veša Queen Rose, koji oduševljava trendi krojem, strastvenom crvenom bojom i bajkovitim vezom koji mu daje romantičan prizvuk.

cover Chanel: Revija visoke mode koja je ostavila svet bez daha bfw Berlin Fashion Week: Zavladao je ulični stil trend U modi su ove godine cover Venčanje je uvek u modi: 16. Sajam venčanja „Wedding Weekend“ · · ·