Lista najpovoljnijih gradova za život mladih
PULS GRADA · destinacija

Ukoliko ste mladi i imate izražen preduzetnički dar, koji je praćen planovima i snovima o bogatstvu, u jednom trenutku ćete se sigurno odlučiti za odlazak iz zemlje, na kraći ili duži vremenski period. Naravno, platiti mesečnu stanarinu i troškove u evropskim zemljama nije mala stvar, a za druge kontinente da i ne govorimo. Prema poslednjim istraživanjima ugodnost života mladih koji razmišljaju o preseljenju u inostranstvu ocenjuje se prema nekoliko kriterijuma, te nisu baš svi gradovi, za koje slutimo da jesu – najbolji za život mladih.

Grad u kojem živi student, budući uspešan poslovan čovek, mora da ima dobru transportnu mrežu, a najbolje je kada ima metro. Drugi aspekti od kojih zavisi količina mladih ljudi koji će naseliti neki grad jesu telekomunikacione i internet mreže, što će reći, ako su uslovi digitalno govoreći dobri – biće veći i broj mladih stanovnika. U novije vreme ovakva istraživanja su ustanovila da je bolje proveravati parametre poput odnosa plate i troškova života, ali onih koji se tiču kulturne ponude. Dakle, nije sve u ciframa, ima nečega i u kulturi, a kada se na kraju podvuče crta ostaje nam da vidimo koji gradovi pružaju najbolje uslove za život mladim ljudima:

1. Pariz
2. Toronto
3. Los Anđeles
4. Čikago
5. Berlin
6. Dalas
7. Rim
8. Njujork
9. Tokio
10. London
11. Seul
12. Buenos Ajres
13. Istanbul
14. Kairo
15. Johanesburg

Destinacije za uživanje Najbolja mesta za dokolicu Nemrut 10 čarobnih mesta za koja niste znali da postoje Krakov Krakov: Istorija Poljske u malom U čemu je najgora svaka od zemalja Evrope Negativan indeks zemalja Evropske unije – pogledajte ko su šampioni · · · ·