cover
PULS GRADA · aktuelno

Najbolji poklon je uvek onaj koji je u isto vreme lep i koristan. Zbog toga je važno da znate stil i ukus osobe za koju kupujete, kako biste „uboli“ pravi poklon. Mi vam zato nudimo preporuke, uz koje ćete rešiti bilo koju nedoumicu, i imati nešto za svaku vama dragu i važnu osobu.

Za nju

Počinjemo naravno od dama, i izabranica vašeg srca. Sa elegantnom torbicom nećete pogrešiti jer će delovati luksuzno, a tašni (kao i cipela), nikad dosta u ženskom ormanu. Nakit je uvek dobrodošao znak pažnje, posebno ukoliko je pozlaćen i sa poludragim kamenjem. S obzirom da su sneg i led uveliko nastupili, stajliš topla kvalitetna i postavljena jakna sigurno će je obradovati. A za zimske noći, svilena pidžama sa lepo islikanim motivima činiće da se oseća udobno. Kozmetika i šminka isto su dobro rešenje, pa joj poklonite komplet senki za oči, masažer za lice ili parfem. Kišobran u obliku srca štitiće je od neželjenih padavina, kutija ručno pravljenih kolača učiniće praznike slađim, a mikser će biti pogodan za sve one koje uživaju u pravljenju poslastica.

(foto izvor: www.elle.com)Otvori galeriju

Za njega

Muškarci generalno vole tehniku, pa će fotoaparat biti sjajan poklon, kojim ćete ujedno moći da ovekovečite i vaše zajedničke trenutke. Projektor će ga sigurno oduševiti, jer će omiljene filmove i serije moći da gleda kao da je u bioskopu. Za ljubitelje muzike i kolekcionare ploča, gramofon će biti dar koji će dugo pamtiti. Ukoliko vam je ovo veliki izdatak, odaberite dobre slušalice, koje će pridoneti da više uživa u svojoj omiljenoj muzici. Kada govorimo o odeći, topla kapa i mekani džemper adekvatno će upotpuniti njegov garderober. Lagane sportske patike i kvalitetan ranac biće idealni ukoliko je on sportista ili pustolov. Naočare za sunce i novi brijač svakom muškarcu koji drži do sebe, sigurno će se dopasti.

(foto izvor: www.elle.com)Otvori galeriju

Za decu

Bilo da birate poklon za svoju ili tuđu decu, vodite računa o godištu i uvek odaberite nešto što podržava njihov psiho-fizički razvoj. Originalna šarena zvečka obradovaće svaku bebu, kao i prostirka-šator u kom mogu da se igraju. Kako bi im spavanje bilo udobnije, opredelite se za vrećicu za spavanje ili slatku pidžamu iz jednog dela. Plišana igračka koja svira, ili drvena koja može da se slaže i menja, probudiće razigranost u svakom detetu. Za novoređenčad, kolica jesu skup poklon, ali i onaj koji je uvek više nego koristan, pogotovo kada su vremenske prilike problematične. Za nešto stariju decu, knjige su uvek zabavne, a ako im uzmete slikovnicu, možete uz to dodati pastelne bojice i simpatičnu pernicu sa dinosaurusom.

(foto izvor: www.elle.com)Otvori galeriju

Za starije

Bake i deke su drage osobe u svačijem životu, pa su praznici pravo vreme da im poklonom ukažete na to koliko su vam važni. Od predmeta, neobična vaza biće lep ukras u svakoj prostoriji, a set činija dobro će skladištiti namirnice u frižideru i ujedno izgledati dekorativno na stolu. Nov aparat za kafu ili čajnik biće uz njih kad god se užele omiljenog napitka. Za one koji nisu uspeli da se odreknu duvanskog dima, odaberite lepo dekorisane pepeljare, i setite se da je staklena lula veoma originalan poklon. Kako bi se dodatno utoplili tokom zimskih dana, papuče, ćebe i kutija čaja bez sumnje će im u tome pomoći. A kako bi uvek bili moderni, bez obzira na godine, starijoj gospođi poklonite broš, a gospodinu šal.

(foto izvor: www.elle.com)Otvori galeriju

Za prijatelje

Nova godina donosi nove radne pobede, pa podržite svoje prijatelje da istraju u njima. Zato im darujte lep planer-notes ili kožnu futrolu u kojoj mogu držati vizit-karte i sva dokumenta. Da biste uneli malo humora, poklonite im pljosku, pa će se uz osmeh i dobar cug uvek setili vas. Za ljubitelje šampanjca odaberite specijalan rashlađivač za koji vam nije potreban led, a za obožavaoce toplog napitka šolju koja održava toplotu. Drveni „miš“ za kompjuter olakšaće im i ulepšati radni dan. Ako vaš prijatelj ima macu ili kucu, ogrlica za kućnog ljubimca će ih iznenaditi, kao i mini bonsai drvo za sve one koji vole biljke. Šnala za prijateljicu i rukavice za prijatelja, pokloni su koje će redovno nositi.

(foto izvor: www.elle.com)Otvori galeriju
Pletenje srcem Mini bazar humanitarnog udruženja „Pletenje srcem“ Rosa podrška dojenju Podržavamo ono što je važno Nemački božićni vašari Božićni vašari u Nemačkoj su praznik za sva čula SMSV-SRB-Square-1200x1231 Novi Spajdermen donosi domaće zvezde i Happy Meal igračkice · · · · · · · · ·