Listići čokolade
PULS GRADA · kulinarka

Oni koji vole čokoladu, i to u svim mogućim oblicima, na domaćem i stranom tržištu uživali su i sladili se, ali nikada u potpunosti. Uvek su osećali da im nedostaje onaj čaroban detalj, proizvod, namenjen samo onima koji razumeju čari otapanja čokolade u ustima. Svi mogući čokoladni namazi, ma koliko dobri bili, nikada nisu uspeli da nadomeste nedostatak, koji je konačno na japanskom tržištu nastao, ali zbog kojeg se svet vidno obradovao i uznemirio. Ime te čokoladne magije zove se jednostavno – čokoladni listići!

Bourbon je ime japanske kompanije koja se od nedavno bavi i proizvodnjom listića čokolade upakovanih tako da liče na već dobro poznate listiće sira, namenjene pravljenju brzih sendviča. Do sada ste slane sendviče pravili za manje od 10 sekundi, u slučaju da imate vešte ruke i da vam je hleb već isečen, a od danas, istu stvar možete da radite i praveći slatke sendviče, samo čto ćete umesto mackanja nožem, posao završiti jednostavnim ređanjem listića čokolade po hlebu.

Bourbon je stvorio pakovanja u kojima se nalazi po pet komada listića čokolade, a svaki je debljine dva milimetra. Putem njihove online prodavnice, po ceni od svega 27 dolara možete naručiti 12 pakovanja, od po pet listića, što je, složićete se, više nego pristojna ponuda! Oni koji su listiće već probali, tvrde da ova čokolada ima intenzivniji ukus, i više kakaa od obične mlečne čokolade, što samo znači više uživanja, za one koji vole ovu poslasticu!

A kako sve možete da iskoristite japanske čoko listiće, pogledajte u našoj galeriji…

Dugo ste čekali, ali čekanje se isplatilo - Japanci imaju ideju!Otvori galeriju
suva sljiva Suve šljive: Hranljivo, slatko, a i naše coverdef Kiseli kupus: Nezaobilazni gost svake slave Pečene masline Pečene masline – idealna užina Bundeva Kako da u Noći veštica pametno žrtvujete bundevu · ·