Razlike u godinama parova
U VAZDUHU · urban flash

Ako znate bilo šta o Holivudu, onda znate da je razlika u godinama između slavnih parova tema o kojoj se ne priča. Odnosno, to je tema o kojoj se šapuće, a bruje samo štampa i drugi mediji, dok oni koji upražnjavaju ljubav ne znajući za krštenicu i granice niti žele niti znaju šta bi rekli da ih neko o tome pita.

Kao što vam je već poznato – ljubav je slepa, ali ne za lepo već za godine!

Kažu ljudi da je sve dozvoljeno, u ljubavi i u ratu, a budući da holivudske lepotice i lepotani malo šta sebi ne mogu da dozvole, onda bi isto trebalo da važi i u slučaju kada govorimo o izboru partnera. Kao što vam je već poznato, ta velika svetska pozornica najbolji je pokazatelj i ljudskih drama i iskušenja, počevši od onih tipičnih kada muškarac srednjih godina poželi da upozna mlađu ženu i zameni je postojećom, pa do iskrenih i romantičnih veza koje preživljavaju sve izazove iako su od prvog dana viđene kao kratkoročna rešenja i ljubavni hirovi.

Pogledajte kako stvari stoje sa romansama i ko je od koga i koliko stariji. Neki nam se izbori poznatih čine kao poslednji trzaji i pokušaji da se udovolji svima, od medija do ličnih potreba. Ako se još uvek pitate šta bi bilo merodavno kad se već upuštate u odabir starijih ili mlađih partnera jedan od zgodnih saveta glasi – ako ne znate ništa drugo valjalo bi da znate makar neki muzički hit iz godine kada je vaš partner/ka rođen!

ANGELINA JOLIE i BRAD PITT (12 godina)Otvori galeriju
Tajland na filmu Pešačio je 500 kilometara kako bi snimio lepote Tajlanda Bogataši koji su propali Poznati koji su od bogataša spali na prosjački štap Kako biste opisali radnju filma Film ili serija u samo jednoj rečenici Neobična imena Prodavnice koje imaju neverovatna imena · · ·