london
PULS GRADA · destinacija

London svi uvek zamišljamo glamurozno. I oni koji su bili u njemu verovatno nisu otišli dalje od svetlucavih i bogatih delova grada. A rubovi britanske prestonice su priča za sebe.

Nova knjiga fotografija Philippa Ebelinga istražuje upravo te manje poznate krajeve i rubove Londona. One delove koji su suviše daleko od glavnih gradskih zbivanja, ali koji su svakako deo Londona, očigledno takav da je teško reći da je u ikakvoj vezi sa glamurom centra.

Nagrađivani fotograf je fotkao delove grada Waltham Forest, Edmonton i Kingston i život u njima. Potpuno drugačije izgleda od onog što je prva asocijacija na London. I u ovim zaboravljenim ili tačnije, nepoznatim delovima grada postoji život, postoje ljudi koji tu žive. I oni zvanično žive u Londonu, iako to često ne izgleda tako.

NewhamOtvori galeriju
ng Polarna svetlost i sneg učinile su Finsku magičnom pogled Pogledi koji oduzimaju dah Nemački božićni vašari Nemačka: Čarolije božićnih vašara Zimski dvorci (foto: cntraveler.com) Najlepši zimski dvorci na svetu · ·