lp
PULS GRADA · destinacija

Ako možete sebi da priuštite putovanja, onda zaista znate koliko je stresno odlučiti gde i kada ići, iskalkulisati sve i doneti najbolju odluku. Možda vam u tome može pomoći sajt „Lonely Planet“, koji ima spremnih i do 30 destinacija, uz napomene koje se tiču toga u koje doba godine je najbolje negde otići!

Dobri stari i pouzdani pomoćnik za putovanja Lonely Planet,sada ima brošuru pod nazivom Where to When koja pomaže da prema mesecu u kom želite da putujete odaberete najbolju destinaciju. Svaki mesec ima 30 preporuka gde biste mogli da otputujete, ili zbog najbolje klime ili zbog dešavanja koja su aktuelna tog meseca. Pokrivene su sve strane sveta, tako da možete birati sve, od džungle do šopinga u Parizu. Svaka destinacija ima takođe i dodatak o klimatskim uslovima, pristupačnosti i podacima koji objašnjavaju da li je pogodna za porodice.

Januar: BugarskaOtvori galeriju
sp Ovo niste znali o Severnom polu cover www.imfromdenver.com Hoteli koje uhode duhovi C WienTourisums Christian Stemper Neobična strana Beča šareno Najšarenije mesto na svetu · ·