Loše skulpture dobrih muzičara
U VAZDUHU · urban flash

Njihova popularnost se ne može meriti ni brojem prodatih albuma, niti godišnjom zaradom, iako mnogi veruju da je takav način procene čist kao suza. Onog trenutka kada vam u nekom gradu podignu spomenik, zato što je vaša umetnost oplemenila milione ljudi, znajte da ste postali broj jedan, ili da ste se pridružili toj ekipi. Ipak, znate kako, ponekad, ni najvernija fotografija ne može da predstavi onoga ko se na njoj nalazi, jer nije lako na platnu ili u mermeru prikazati sve što jedan čovek jeste ili bi mogao da bude.

Loše skulpture nisu pokazatelj ni umetnikovog odnosa prema uzvišenom modelu, niti njegove nekompetentnosti da se poduhvati zadatka. Loša skulptura jednostavno pokazuje da čak i kada imate mogućnost da predstavite umetnika u tri dimenzije, postoji nešto što vam tom prilikom izmiče, nešto što ne dopušta da bude predstavljeno, ili makar ne svakom umetniku i skulptoru.

Obratite pažnju na zvanično najgore skulpture poznatih muzičara i recite – nisu li ovi momci i devojke zaslužili više od prosečnog? Na posletku, nisu li baš oni pokazali svetu šta znači kada si bolji od proseka, i to mnogo bolji!

Bob Marley na JamajciOtvori galeriju
Budući mladenci se pijani prisećaju svoje ljubavne priče Malo se popilo: Budući mladenci se prisećaju svoje ljubavne priče Radno vreme od 10 časova Nauka potvrdila – posao od 9 ujutro je tortura Obraz uz obraz: Donald Trump i  Jimmy Fallon Obraz uz obraz: Donald Trump i Jimmy Fallon Zdrave bojanke Bojanka koja pozitivno utiče na vaše raspoloženje · · ·