gramofon
U VAZDUHU · tech/web

Vreme je da obrišete prašinu sa gramofonskih ploča jer se gramofoni vraćaju na scenu! U poslednje vreme, moderne verzije gramofona rastu kao pečurke posle kiše. Moderno doba se ne odriče kvalitetnog zvuka.

Sada smo dobili i prvi pametni gramofon. Gramofonom čije je ime Love se upravlja preko smartphona, i on sam se vrti preko gramofonske ploče. Povezan je sa telefonom preko Bluetootha, odnosno Wi-Fi-ja.

Jednostavan je za upotrebu jer preko telefona možete da pauzirate, pustite ili prekinete stvar. Takođe, preko telefona se reguliše i jačina zvuka. Love je definitivno tu da vrati ljubav prema vinilima među ljude. A nedavno smo pisali i RokBloku, takođe uređaju koji omogućuje da se slušaju poloče u modernom dobu, i to možete pogledati ovde. Sve ovo ne bi trebalo da vas začudi jer je popularnost ploča u velikom renesansnom zamahu, i iz godine u godinu one beleže rekordnu prodaju.

Love funkcioniše tako što se prvo sinhronizuje sa telefonom, zatim skenira vinil da bi odredio broj numera i nakon toga samo treba da se stisne play. Jednostavno je. Takođe, baterija za Love je dugog veka i uređaj se jednostavno puni preko USB kabla. Više o samom proizvodu pogledajte ovde. Čini se da ona čuvena rečenica: „Hoćeš kod mene da slušamo ploče?“ ponovo biva aktuelna.

Love-Pametni gramofonOtvori galeriju
robot Robot Xiao Nan je sam napisao i objavio članak Galaxy serija 2017 Novi Samsung Galaxy A3 i A5 telefoni dostupni u Srbiji telefon Ljudi manje vode računa o svom telefonu pred izlazak novog modela SAMSUNG CSC Samsung objavio uzroke incidenata sa uređajima Galaxy Note7 · ·