Lovely Bags
PULS GRADA · moda

Lovely Bags i dizajnerka Marija Perić, koja stoji ispred ovog brenda, za početak aktuelne sezone i povodom plasmana najnovije kolekcije u Srbiji, priuštili su vrhunski modni užitak svim zainteresovanim na predstavljanju najnovijih modela ženskih torbica iz aktuelne kolekcije u Beogradu.

Nova kolekcija koju su nam predstavili i kampanja koja je prati, već na prvi pogled privlači pomalo setnim, toplim i zanosnim notama ženstvenog dizajna. Iz radionice Lovely Bags predstavljeni su nosive i trendi torbice, koje su apsolutni hit u regionu, ali i zemljama Evropske unije. Najnovijom kolekcijom zaokružena je jedna zrela modna priča koja je spremna udovoljiti željama i najzahtevnijih pripadnica lepšeg pola. Prepoznatljiva Lovely estetika u ovoj sezoni dopunjena je izuzetnom funkcionalnošću. Kolorit je, uz klasičnu crnu i sivu, baziran na toplim tonovima smeđe, bež, bordo, maslinaste i zagasito plave boje, sa blagim dozama „blush“ roze, električno plave i smaragdno zelene.

Lovley Bags torbice iz najnovije kolekcije predstavljene su u paleti različitih veličina. Izrađene su od visokokvalitetne eko kože s elementima od veštačkog krzna na pojedinim modelima. Malene torbice jednostavne ili upotpunjene efektnim kontrastima materijala, rančevi u nekoliko varijanti, šarmantno neuredne mašne na „basic“ torbicama i elegantne poslovne torbe koje ćete nositi celu godinu pozivaju da u hladnije dane zakoračite s Lovely torbicom na ramenu.

 


Vodič kroz novogodišnje trendove Vaš vodič kroz svečanu zimsku sezonu Gruzija moda Kako se oblače najmodernije žene Gruzije Reebok Viktorija Bekam Reebok i Viktorija Bekam najavljuju ponovo partnerstvo pjimage Bizarni komadi garderobe koje stvarno možete kupiti ·