Welcome To Russia (foto: www.sobadsogood.com)
U VAZDUHU · svet

Rusija, zemlja ogromnog prostranstva i ogromnih dostignuća. Poznata po putovanju u svemir, politici, votki, znamenitostima i zanimljivim stanovnicima. Na šta tačno mislimo kada kažemo zanimljivi stanovnici? Recimo, postoje podzemni bunkeri u kojima mogu da se održavaju žurke dok je napolju smak sveta.

Ali, to je samo jedan deo ove velike države. Među 143 miliona stanovnika ima onih koji rade zaista bizarne stvari. Njima su svakako te stvari svakodnevne, ali putnicima mogu biti čudne. I zanimljive, naravno. A pojedine su i opasne po život, ali čini se da Rusi ne mare za to. Za neke ste i čuli, sveštenici blagosiljaju oružje, decu uče da pucaju od malih nogu, policija je uhapsila belog medveda. Naravno, ima tu i zanimljivih stvari, no, najbolje da pogledate u našoj galeriji o čemu se radi.

Pravi je uzorOtvori galeriju
pozdrav Kako se ljudi pozdravljaju širom sveta pizza Predsednik Islanda želi da zabrani ananas na pici vknd Finska reč koja će vaše bedne vikend planove učiniti velikim ak Ajfelova kula dobija zid od neprobojnog stakla ·