Luksuzne kuće za iznajmljivanje
PULS GRADA · destinacija

Da li volite život na visokoj nozi? Na letovanjima se osećate kao da biste tako mogli svih 365 dana u godini, i uvek vam je mučno kada dođe vreme za povratak. Smatrate da život u gradu ne zadovoljava vaše potrebe za luksuzom i avanturom, i uvek biste želeli više.
Možda je vreme da spakujete svoje kofere i iznajmite jednu od ovih neverovatnih kuća, jer život u njima iskustvo je kao nijedno drugo.

Na vama je samo da odaberete mesto na kojem ćete se osećati najsrećnije, mesto za beg i uživanje, a onda sve ostalo biće lako…

1. Kuća iznad okeana, Australija

Luksuzna kuća za odmor, koja izgleda kao da lebdi iznad mora. Iluzija levitacije postiže se perspektivom sa glavnog prilaza kući preko dugačkog mosta koji vodi sve do centralnog ulaza. Pogled je prekrasan iz svih delova vile, a cena iznosi oko 3120 dolara za nedelju dana.

2. Hostel Pigeon u svetioniku, California, SAD

Vila na stenama, sto kilometara južno od San Franciska, zapravo je stari svetionik koji je danas renoviran i pretvoren u hostel. Ponosno stoji na litici iznad Tihog okeana, a zajednička soba je prilično povoljna – cena ležaja iznosi oko 27 evra, dok za privatnu sobu sa bračnim krevetom morate izdvojiti oko 73 evra za noćenje. A tu je i đakuzi sa pogledom na okean!

3. Malimbu vila na litici, Indonezija

U ovoj vili očekuje vas pravo kraljevstvo hedonizma. Pogled na okean, ili na okolna brda, uz obavezan bazen i ličnu poslugu. Cena noćenja iznosi 634 evra.

4. Vila Liam, Mikonos, Grčka

Vila Liam sadrži pet spavaćih soba, a najlepša je ona koja u svom produžetku ima veliku terasu sa pogledom na Egejsko more. Blizu je i plaža, a možete se kupati i u privatnom bazenu. Cena noćenja iznosi 2800 evra, i podrazumeva uslužno čišćenje vile.

5. Vila Mia, Meksiko

Meksička vila ima čak 15 spavaćih soba, 19 kupatila i prostor za roštilj, tropski bar, teren za skvoš i đakuzi. Idealno je mesto ukoliko planirate odmor sa prijateljima koji dele vaše afinitete prema luksuzu. Imaćete obezbeđenog menadžera, kuvara i konobara, tako da možete da zaboravite na rad, a noć bi vas koštala oko 3480 evra.

6. Vila Aretusa, Amalfi, Italija

Italijanska vila na litici u isto vreme može da primi 14 ljudi, a cena noćenja po osobi iznosi oko 1600 evra. Ukoliko planirate da ostanete sedam ili više noći, imaćete i specijalan popust, a jutrom će vas dočekati osvežavajuće ceđeno voće i zdrav doručak. Postoji i peć za picu na drva i bazen sa morskom vodom!

Volite se ljudožderi Mape nevidljivog Balkana: Neformalni vodiči za drugačije putnike Građevine i globalno zagrevanje Znamenitosti koje će „potonuti“ usled globalnog zagrevanja Bajka na Jalti Bajka u jednom ukrajinskom odmaralištu Destinacije i bajke 16 lokaliteta koji su inspirisali Walta Disneyja · · ·