Luksuzno kampovanje za ljubitelje prirode i komfora
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Ovaj nesvakidašnji projekat rad je grupe Archiworkshop koja dolazi iz Seula, a ideja mu je da ugosti sve one koji boravak u prirodi ne odvajaju od udobnosti i uživanja.

Samo ime projekta, Glamping for Glamers, zapravo se odnosi na prostrane i opremljene šatore koji omogućuju glamurozno kampovanje. U ovom slučaju, u pitanju je čitavo naselje u kojem su mnogobrojni šatori podeljeni u nekoliko odvojenih delova sa imenima poput More, Grad i Planina, a čiji se izgled bazira na kombinovanju principa ekologije, komfora i modernog dizajna. Zamišljeni da predstavljaju dve različite tipologije, neki od njih se oslanjaju na cirkularnu prirodu oblutaka, dok su drugi projektovani tako da imaju stukturu koja može da se proširi. Višenamenski nameštaj koji se nalazi u ovim objektima takođe je proizvod Archiworkshopa, a materijal od kog su šatori načinjeni otporan je na različite vremenske prilike, vatru i UV zračenje. Osim toga, svaki od apartmana opremljen je i posebnim toaletom.

Ono što je za sve ove šatore zajedničko jeste da su fleksibilni, mobilni i da nude smeštaj visokog standarda – a u to se možete odmah uveriti u našoj galeriji.

Luksuzno kampovanje za ljubitelje prirode i komforaOtvori galeriju

 

 

metro Ideje za napuštene metro stanice u Parizu Interesantan nameštaj za vas i vaše kućne ljubimce Interesantan nameštaj za vas i vaše kućne ljubimce Pokisli nameštaj „Pokisli nameštaj“ – poslednji hit u svetu enterijera Mesto za sedenje umesto kade 10 zanimljivih načina da ponovo upotrebite stare stvari