page-cover-lutke
U VAZDUHU · urban flash

Lutke iz izloga žive užasnim životom. Svaki dan, one stoje na istom mestu u istoj pozi. Surovi zaposleni u radnjama ih redovno skidaju pred svima i odvaljuju im delove tela. Sasvim prirodno, ovi sirotani i sirotice žele da dožive nova iskustva i avanture koje će im bar malo ulepšati dosadnu svakodnevicu.

U radnjama širom sveta primećeno je da su mnoge lutke iz izloga radikalno promenile svoje ponašanje. Sada ih možemo videti kako uživaju uz muziku, češu se gde ne treba na javnom mestu, a neke od njih su nabacile i pivski stomak! Pogledajte u našoj galeriji kako izgledaju neke od najzabavnijih lutki iz izloga iz prodavnica širom sveta.

Lutke iz izloga koje čine šoping zabavnijimOtvori galeriju
page-cover Ko kaže da policajci nemaju smisao za humor? atikh-bana-113633-unsplash-1000x500 3 astrološka znaka koja ne znaju za neizvesnost roberto-nickson-g-425830-unsplash-1000x500 4 prljave igre u vezi Steve Jobs - tvorac giganta Apple, bio je u stanju da jede jednu istu hranu nedeljama, kao kada je jeo toliko šargarepe i jabuka da mu je koža postala tamnija od prekomernog karotena Tajna uspešnih: Ograničen izbor odevnih kombinacija · · · · ·