Tynwald-Mills1_640x345_acf_cropped
U VAZDUHU · društvene mreže

Jedan tržni centar na Ostrvu Men dospeo je u žižu javnosti i postao internet senzacija zbog pomalo nesrećno postavljenih prazničnih ukrasa. Postavka u njegovom središtu uključivala je dva polarna medveda u ne baš pristojnoj pozi.

Posetioci su primetili kako modeli polarnih medveda u prirodnoj veličini izgledaju kao da su usred seksualnog čina, jer je jedan bio na sve četiri, a drugi iza njega podignut na zadnje dve. Odmah su usledili komentari na svim društvenim mrežama i nakon toga, tržni centar je razdvojio medvede i objavio saopštenje.

U njemu stoji da je neko bez dozvole napravio baš takav raspored i da se izvinjavaju zbog toga. Takođe su objavili kako su popričali sa medvedima o njihovom ponašanju i rekli im da to ne smeju nikada da ponove. Ne znamo koliko to vama uliva nade, ali mi se nekako ne bismo iznenadili da se ovako nešto ponovo desi.

Ima i onih koji nisu zadovoljni tim ishodom, jer su smatrali da je prvobitan raspored bio daleko zanimljiviji i da su na taj način mogli da privuku više kupaca da ih posete. Nije sigurno kog su pola bili modeli medveda, ali je naučno dokazano da pravi polarni medvedi stupaju u istopolne odnose, tako da nije bilo greške u rasporedu.


page-sale Oni vole da se šegače sa drugima naslovna Evo kako mediji manipulišu istinom WDA glasaj (1) WDA 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera page-instagram Kad žena naredi, muškarac mora da fotka! · · · ·