pagecover
U VAZDUHU · trend

Svet ne oskudeva u ljubiteljima mačaka, a jedna takva osoba je svoju privrženost prema ovim životinjama iskoristila kao inspiraciju za svoj ručno pravljeni nakit.

Ime joj je Rita, dolazi iz Rusije, a sebe opisuje kao osobu „zavisnu od mačaka“. Trenutno ih ima tri i najviše na svetu voli da se stara o njima. Pravljenje minđuša je za nju prvobitno bio hobi, ali ohrabrena reakcijama prijatelja i rodbine, odlučila je da se potpuno posveti ovom zanatu. U njihovoj izradi koristi polimernu glinu, a inspiraciju za dizajn pronalazi u japanskoj kulturi (posebno animiranim filmovima i igračkama).

Na njenoj Etsy stranici možete pazariti minđuše u obliku maca koje vam se sviđaju, kao i broševe i drugi nakit. Pogledajte u našoj galeriji deo kolekcije proizvoda ove talentovane devojke.

Mace kao minđušeOtvori galeriju
Milenijalci Milenijalke ne žele uspešnu karijeru hbz-summer-outfit-ideas-index-1495036908 Vreme je da ove stvari počnete da nosite landscape-1470144077-steve-mcqueen-white-trainers Najbolje muške naočare za sunce ovog leta 1488004957584-kattarshian_cover Rijaliti koji želimo da gledamo · ·