Mačka
fotografija

Da životinje imaju terapeutsko dejstvo na ljude, to je od davnina poznato. Postoje priče iz „naroda“ o tome kako su životinje sposobne da prepoznaju bolno mesto čoveka ili da osete njegovu tugu, a naučnici već nekoliko godina rade na tome da potvde ove pretpostavke. Možda sada kažete da vama nisu potrebne naučne tvrdnje kao dokaz da vaš pas ili mačka znaju kako se vi osećate, jer je na hiljade puta došao/došla da se mazi kada vam je to bilo potrebno.

Ako idemo onom narodnom izrekom da mačka leže na bolno mesto čoveka, onda je jedna riđa mačka iz Augzburga apsolutna kraljica u pronalaženju bolnih tački. Ona svakog dana dolazi u univerzitetski kampus i mazi se sa studentima.

I tokom predavanja i za vreme pauze. A šta boli studneta više od učenja? Mačka zna- ništa. Ovu genijalnu životinju upoznajte u našoj galeriji:

Mačka u društvu studenataOtvori galeriju

Riđa mačka ima svoj dom, ali svakodnevno dolazi u kampus. Studnenti su odušeljeni njome a ni profesorima ne smeta na predavanjima. Studente čini mnogo rasterećenijima i srećnijima dok upijaju znanje za ceo život.

Otac i sin Jedna fotografija oca i sina i trideset godina razmaka Nežan poklon svim ljubiteljima pasa Najmedenije fotografije pasa koje ste ikada videli Neobične svadbene fotografije Neobične svadbene fotografije nastale uz pomoć drona Ljubav podmlađuje Nekad i sad: Fotografije koje pokazuju da ljubav podmlađuje ·